Skrota utbränd bil

Skrota utbränd bil, Om din bil har brunnit och du väljer att skrota den, är det möjligt att du inte får någon ersättning för bilen. Är bilen totalt utbränd, finns det väldigt lite pengar för bilskroten att tjäna på den. Allt i bilen brinner upp och smälter, plaster, tyg, gummi, till och med aluminium smälter. Vikten på bilen minskar avsevärt, vilket innebär att skroten får mindre betalning när man skrotar bilen och säljer den för fragmentering. Behövs bärgning för att frakta bilen till en auktoriserad bilskrot, kan du räkna med en kostnad och detta på grund av låg materialvärde och oftast mer komplicerade bärgningar. Bilbärgning Gbg AB/bilskrotgbg.se hämtar och bärgar utbrända bilar i Göteborg till en auktoriserad bilskrot.

Skrota utbränd bil, Om din bil har brunnit och du väljer att skrota den, är det möjligt att du inte får någon ersättning för bilen.
Skrota utbränd bil, Om din bil har brunnit och du väljer att skrota bilen Göteborg, är det möjligt att du inte får någon ersättning för bilen.
LÄS MER: Negativ miljöpåverkan av uttjänta bilar
I Göteborg har www.bilskrotgbg.se en tjänst där dom erbjuder gratis hämtning av skrotbilen till en auktoriserad bilskrot.
Bilbärgning Gbg AB hämtar bilskrot Göteborg dagligen för skrotning. Skrotbilar hämtas gratis ofta samma dag om det är akut. Självklart har vi tillstånd från Länsstyrelsen för bärgning av skrotbilar.

Att tänka på inför skrotning av utbrända bilar

1 Senaste utfärdade registreringsbevis del 2 (gula delen).                                                            Hittar du inte registreringsbeviset. Beställ nytt registreringsbevis här

2 Giltig legitimation

Fullmakt krävs om det är dödsbo eller om inte ägaren av bilen lämnar.

Ladda ner fullmakt här