Skrota utbränd bil

Skrota utbränd bil

Skrota utbränd bil, Om din bil har brunnit och du väljer att skrota den, är det möjligt att du inte får någon ersättning för bilen. Är bilen totalt utbränd, finns det väldigt lite pengar för bilskroten att tjäna på den. Allt i bilen brinner upp och smälter, plaster, tyg, gummi, till och med aluminium smälter. Vikten på bilen minskar avsevärt, vilket innebär att skroten får mindre betalning när skrotbilen säljs för fragmentering. Behövs bärgning för att frakta bilen till en auktoriserad bilskrot, kan du räkna med en kostnad och detta på grund av låg materialvärde och oftast mer komplicerade bärgningar. Bilbärgning Gbg AB/bilskrotgbg.se hämtar och bärgar utbrända bilar i Göteborg till en auktoriserad bilskrot.

Skrota utbränd bil, Om din bil har brunnit och du väljer att skrota den, är det möjligt att du inte får någon ersättning för bilen.
Skrota utbränd bil, Om din bil har brunnit och du väljer att skrota den, är det möjligt att du inte får någon ersättning för bilen.
I Göteborg har www.bilskrotgbg.se en tjänst där dom erbjuder gratis hämtning av skrotbilen till en auktoriserad bilskrot.

Att tänka på inför skrotning av utbrända bilar

1 Senaste utfärdade registreringsbevis del 2 (gula delen).                                                            Hittar du inte registreringsbeviset. Beställ nytt registreringsbevis här

2 Giltig legitimation

3 Fullmakt från ägaren av bilen, om inte du är ägaren. Ladda ner fullmakt här

En reaktion på ”Skrota utbränd bil

Kommentarer inaktiverade.