Bilskrot Huddinge. Av Sveriges auktoriserade bildemonteringar, drygt 300 företag, finns 4 st i Huddinge. Flertalet av dessa tar emot uttjänta fordon för skrotning och avregistrering hos Transportstyrelsen. Och vissa företag betalar även för att skrota bilen hos dom vid inlämning. Skrotbilar, som blir stående, är ett känt och omskrivet miljöproblem. Det beskrivs av Naturvårdsverket, Miljöverket och Länsstyrelsen. Genom bilproducenternas givna ansvar och bilskrotars hårda föreskrifter i ”Bilskrotningsförordningen” återvinns över 95 % av bilens vikt idag.

Bilskrot i Huddinge avregistrerar din skrotbil

Skrota din bil med högsta betalning

Vill du ha bra ersättning för din kasserade bil? Vilken bilskrot betalar bäst? Förmodligen är det Uffes bilskrot som betalar ut störst skrotpremie för skrotbilar idag. Skroten finns 6 mil norr om Göteborg på Orust. Troligtvis har han det bästa skrotpriset för uttjänta bilar i hela landet. För tillfället har företaget det högsta skrotpriset för ett fordon som är komplett med original katalysator. Företaget köper in skrotbilar för metallåtervinning.

Skrot som betalar bättre än alla bilskrotar i Huddinge

Uffes bilskrot på Orust betalar bäst i Sverige när man ska skrota en bil. Företaget betalar 3 500 kr i ersättning för en komplett bil med original katalysator som har aluminiumfälgar vid inlämning. Prisavdrag på 400 kr gäller för bil med stålfälgar. Årsmodell och skick har ingen betydelse. Uffes bilskrot är auktoriserad och är en av de största aktörerna i Sverige. Företaget välkomnar kunder från Huddinge. Saknas delar på bilen, ring för mer information.

Kontaktuppgifter: Uffes bilskrot, Övre Hoga 126, 472 96 Varekil, Tel 0304-474 76

Auktoriserade skrotföretag i Huddinge

Kontaktuppgifter som adress, telefonnummer och karta med vägbeskrivning till företagen finns i länkarna nedanför.

Atracco Huddinge AB

H A:s Bilskrot 

Bromma & Botkyrka Bilskrot

Allbilskroten

Anlita alltid auktoriserad bilskrot i Huddinge
Lämna uttjänt bil till auktoriserad bilskrot i Huddinge

Auktoriserade bilskrotar som skrotar din bil i Huddinge. Dom flesta säljer begagnade bildelar och ombesörjer hämtning av skrotbilar. Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilken företag som mottagit skrotbilen.

Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från 
vägtrafikregistret). Enbart bilskrot i Huddinge som är auktoriserade från Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon.

Fler bilskrotar i Stockholms Län som tar hand om uttjänta bilar

Bilskrot i NynäshamnSödertäljeNorrtälje. Vallentuna, Sollentuna

Mer information om skrotbilar hos Huddinge kommun

Mer om bilskrotning i Sverige

Naturvårdsverket: producentansvar och hantering av uttjänta bilar

Handbok Bilskrot Huddinge: Naturvårdsverket

Mer information om Huddinge

Huddinge kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är stationssamhället Huddinge, som är en av de 42 som tidigare varit municipalsamhälle. Huddinge är en del av tätorten Stockholm. Huddinge är efter sin folkmängd den näst största av kommunerna i Stockholms län.

Den 1 januari 2012 var kommunens yta 140,63 km². En tredjedel av kommunens yta är skyddad som naturreservat. Bebyggelsen i kommunen ligger i flera olika centra med affärer, service, pendeltågsstationer och flerfamiljshus som är omgivna av vidsträckta småhus- och naturområden.

Källa Wikipedia

Mer information hos Huddinge kommun

Skrotning & bilrelaterade länkar i Huddinge

Skrota husvagn Huddinge

Defekta bilar Huddinge

Bilverkstad Huddinge

Skrotfirmor Huddinge

Självplock bildelar Huddinge

Ersättning för skrotbil i Huddinge

Skrotbilar köpes Huddinge

Bilåtervinning Huddinge