Bilverkstad Göteborg

Bilverkstad Göteborg

Har du krockat eller har bilen bara stannat och du behöver komma till bilverkstad Göteborg. Med all elektronink kan man oftast inte fixa bilen själv utan den behöver komma till en verkstad. Många är med automatlåda och då går det inte att bogsera bilen utan den måste bärgas för att inte skada växellådan. Vid inlämning börjar bilmekanikern med att göra en felsökning för upptäcka det exakta felet bilen har. När man känner till vilket fel, ber man om en skrifftlig kostnadsförslag från verkstaden för att åtgärda bristerna.

Kontrollera gärna med 3-5 st olika verkstäder för att veta att offerten är rimlig. Att välja en stor märkesverkstad innebär nästan alltid att priset kommer att bli högt. Man kollar med sin bekantskapskrets om någon kan rekommendera bra mindre verkstad som dom har erfarenheter ifrån. Många mindre verksäder har minst lika bra bilmekaniker som märkesverkstäderna. Ibland är det bara priset som skiljer. Innan man väljer ut någon bör man även se omdömen om företaget man tänkt välja på t ex Google recensioner, Reco.se, Trustpilot mm.

Om bilen har gått många mil eller är gammal bör inte likvärdig bil kunnas köpas billigare än kostnadsförslaget som verkstaden erbjudit. Reperationskostnaderna skall styra om du ska laga eller skrota bilen. Ibland kan det vara klokt att lämna uttjänt bil till skroten. Förr var rosten den främsta orsaken till skrotning av bilar, idag är det främst höga reperationskostnader det beror på. Den stora boven är teknikutveklingen som gör att gemene man inte klarar av att laga bilen själv. Numera krävs specialutrustning bara för att felsöka bilen samtidigt som det finns olika specialverktyg till olika bilmodeller.

Har du krockat eller har bilen bara stannat och du behöver komma till bilverkstad Göteborg. Med all elektronink kan man oftast inte fixa bilen själv utan den behöver komma till en verkstad.
Har du krockat eller har bilen bara stannat och du behöver komma till bilverkstad Göteborg. Med all elektronink kan man oftast inte fixa bilen själv utan den behöver komma till en verkstad.

Billigare bärgning än självrisken i din försäkring

Vill du ha ett riktigt bra pris på en bärgning i Göteborg skall du kontakta Bilbärgning Gbg AB som är billigast på bilbärgning. Det går även att skrota bilen gratis med hämtning i områden mellan Kungsbacka och Uddevalla.