Skrota bilen hos en auktoriserad bilskrot

Skrota bilen hos en auktoriserad bilskrot.tips. För att undvika problem med skrotningen av sin bil är det viktigt att man anlitar godkända företag. Skrotbilar klassas som farligt avfall. vilket innebär att det krävs tillstånd från Länsstyrelsen för att få bärga skrotbilar. Kraven som Länsstyrelsen har för att bevilja tillstånd är att man är ett registrerat företag på bolagsverket och att man bärgningsbil samt transportförsäkring.

LÄS MER: Hur stor ersättning kan man få för en skrotbil
Skrota bilen hos en auktoriserad bilskrot. För att undvika problem med skrotningen av sin bil är det viktigt att man anlitar godkända företag. Skrotbilar klassas som farligt avfall.

Skrota bilen hos en auktoriserad bilskrot. För att undvika problem med skrotningen av sin bil är det viktigt att man anlitar godkända företag. Skrotbilar klassas som farligt avfall.

Transportförsäkringen täcker eventuell skada som kan inträffa vid bärgningen, t ex. om det skulle läcka oljor eller dylikt mm. Om du anlitar någon som inte har tillstånd från Länsstyrelsen är risken stor att du själv får stå för kostnaden om din skrotbil skulle vara med i en olycka efter den har hämtats från er. Skall du skrota bilen hos en auktoriserad bilskrot och kan lämna den själv. Lämna den alltid till en godkänd aktör som har tillstånd av Länsstyrelsen och se till att du får ett mottagningsbevis och skrotintyg så du vet att bilen kommer att skrotas och avregistreras.

Skrota bilen hos en auktoriserad bilskrot med www.skrotbilarna.se och Bilbärgning Gbg AB i Göteborg. Företaget innehar tillstånd från Länsstyrelsen för bärgning av skrotbilar. Dom hämtar bilen gratis i Göteborg med kranskommuner om du skall skrota din bil.

Bilbärgning Gbg AB hämtar skrotbilar gratis i Göteborg med omnejd
LÄS MER: demontering av uttjänta bilar