Tegnaby Bildemontering

Tegnaby Bildemontering är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. dom har också möjligheten att hämta skrotbilar hemma hos dig. Om du har en bil som du vill skrota och avregistrera så tar du med bilen till dom i Åryd. 

Förutom bilen, ska du även ta med dig det senaste registreringsbeviset del 2 (den gula delen) och ett giltigt Id-kort.

Kontaktuppgifter: Tegnaby Bildemontering, Klackeväg. 4, 355 75 Åryd, Tel 0470-774 378

Mer information om skrotning av bilar i Kronobergs Län

Skrota bilen hos Tegnaby Bildemontering

När det är dags att skrota bilen i Åryd bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Tegnaby Bildemontering  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Tegnaby Bildemontering innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Åryd för avregistrering.

Fler bilskrotar i Kronobergs Län