Skrota bil som saknar registreringsbevis

Kan man skrota bil som saknar registreringsbevis. Det räcker inte bara att lämna bilen till en auktoriserad bilskrot för att få den skrotad. För att få bilen borttagen från bilregistret hos transportstyrelsen krävs senaste utfärdade registreringsbevis del 2 (gula delen). När du lämnar bilen till en auktoriserad skrot, skall du få ett mottagningsbevis som visar att dom har tagit i mot bilen och registreringsbeviset, det kommer att vara ditt bevis på att bilen kommer att skrotas, avregistrerats och att skrotbilens reservdelar återvinns/återanvänds på ett miljöriktigt sätt. Bilen kan aldrig tas bort från bilregistret utan registreringspapper. Hittar du inte registreringsbeviset kan ägaren av bilen beställa det gratis med bank id hos Transportstyrelsen. Beställs det utan bank id blir det en kostnad samt att ägaren måste legitimera och hämta det på ett mottagningsplats.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA REGISTRERINGSBEVIS TILL DIN BIL

Beställ registreringsbevis del 2 hos Transportstyrelsen innan du skrotar bilen
Beställ registreringsbevis, efter det kan vi skrota bilen Göteborg och hämta bilen gratis.

Skrotning och bärgning av personbilar

Behöver man hjälp med att skrota bilen i Göteborg, erbjuder www.bilskrotgbg.se  att ta hand om bilen så att den blir skrotad av en auktoriserad bilskrot. Kunden får alltid ett mottagningsbevis där det står att bilen skall avregistreras/skrotas. Vill man däremot bara bärga sin bil till en bilmekaniker på ett säkert och billigt sätt  kan www.bargninggoteborg.com hjälpa dig med det.

Kan man skrota bil som saknar registreringsbevis, utan senaste utfärdade registreringsbevis del 2 går det inte att få bort bilen från bilregistret.