Bilskrot Kristinehamn. Av Sveriges auktoriserade bildemonteringar, drygt 300 företag, finns 1 st i Kristinehamn. Flertalet av dessa tar emot uttjänta fordon för skrotning och avregistrering hos Transportstyrelsen.

Vissa företag betalar även för att skrota bilen hos dom vid inlämning. Skrotbilar, som blir stående, är ett känt och omskrivet miljöproblem. Det beskrivs av Naturvårdsverket, Miljöverket och Länsstyrelsen. Genom bilproducenternas givna ansvar och bilskrotars hårda föreskrifter i ”Bilskrotningsförordningen” återvinns över 95 % av bilens vikt idag.

Bilskrot i Kristinehamn avregistrerar din skrotbil

Bildemontering och bilskrotning har en nyckelroll i den pågående processen mot 100 %.

Skrota din bil med högsta betalning

Vill du ha bra ersättning för din kasserade bil? Vilken bilskrot betalar bäst? Förmodligen är det Uffes bilskrot som betalar ut störst skrotpremie för skrotbilar idag. Skroten finns 6 mil norr om Göteborg på Orust. Troligtvis har han den bästa skrotpriset för uttjänta bilar i hela landet. För tillfället har företaget det högsta skrotpriset för ett fordon som är komplett med original katalysator. Företaget köper in skrotbilar för metallåtervinning.

Bilskrot som betalar bättre än alla skrotar i Kristinehamn

Uffes bilskrot på Orust betalar bäst i Sverige när man ska skrota en bil. Företaget betalar 3 500 kr i ersättning för en komplett bil med original katalysator som har aluminiumfälgar vid inlämning och 1 000 kr vid hämtning i Kristinehamn. Prisavdrag på 400 kr gäller för bil med stålfälgar. Årsmodell och skick har ingen betydelse. Uffes bilskrot är auktoriserad och är en av de största aktörerna i Sverige. Företaget välkomnar kunder från Kristinehamn. Saknas delar på bilen, ring för mer information.

Kontaktuppgifter: Uffes bilskrot, Övre Hoga 126, 472 96 Varekil, Tel 0304-474 76

Boka hämtning och få upp till 1 000 kr för din skrotbil i Kristinehamn

Fyll i dina uppgifter om din bil och använd skicka knappen för att skicka ditt ärende till oss. Bekräftelse kommer inom kort på mail under våra öppettider. Fyll i under övriga meddelanden t.ex. att bilen saknar däck eller att den står i ett garage mm.

  Anlita alltid godkänd bilskrot i Kristinehamn

  Auktoriserade bilskrotar som skrotar din bil i Kristinehamn. Dom flesta säljer begagnade bildelar och ombesörjer hämtning av skrotbilar. Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilken företag som mottagit skrotbilen. Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från vägtrafikregistret).

  Lämna skrotbilen till en auktoriserad bilskrot i Kristinehamn

  Enbart bilskrot i Kristinehamn som är auktoriserade av Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon. Bilägaren behöver ha med sig registreringsbevis del 2 till skroten. Om ett ombud lämnar bilen krävs fullmakt påskriven av fordonsägaren.

  Fler bilskrotar i Värmlands Län

  Mer om bilskrotning i Kristinehamn och Sverige

  Naturvårdsverket: producentansvar och hantering av uttjänta bilar

  Handbok Bilskrot Kristinehamn: Naturvårdsverket

  Auktoriserade skrotföretag i Kristinehamn

  Kontaktuppgifter som adress, telefonnummer och karta med vägbeskrivning till företaget finns i länken nedanför.

  Kristinehamns Bildemontering

  Mer om Kristinehamns kommun

  Kristinehamns kommun är en kommun i Värmlands län och landskapet Värmland. Kommunen gränsar i söder till Gullspångs kommun. Centralort är Kristinehamn.
  Källa Wikipedia.

  Besök visit Kristinehamn för att se vad man kan göra & uppleva i kommunen.

  Skrotning & bilrelaterade länkar i Kristinehamn

  Bilåtervinning Kristinehamn

  Skrota husvagn Kristinehamn

  Defekta bilar Kristinehamn

  Bilverkstad Kristinehamn

  Skrotfirmor Kristinehamn

  Självplock bildelar Kristinehamn

  Ersättning för skrotbil i Kristinehamn

  Skrotbilar köpes Kristinehamn