Skellefteå Bildemontering AB

Skellefteå Bildemontering AB är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Bilskrot i Skellefteå

För hjälp med hämtning av din skrotbil ringer du 0910-861 22 för att avtala tid med företaget. För längre avstånd ser dom gärna att ni ringer så sätter dom upp er på deras lista. Skellefteå Bildemontering försöker att samordna hämtningar på bästa sätt.

Kontaktuppgifter: Skellefteå Bildemontering AB, Innevik 17, 931 91 Skellefteå, 0910-861 22

Information om skrotning av bilar i Västerbotten

Mer information om skrotbilar i Skellefteå kommun

Skrota bilen hos Skellefteå Bildemontering AB

När det är dags att skrota bilen i Skellefteå bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Skellefteå Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Skellefteå för avregistrering.

Lämna skrotbilen till Skellefteå Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.