Munkfors Bilskrot AB

Munkfors Bilskrot AB är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Auktoriserad bildemontering i hjärtat av Värmland. Företaget startade 1974 som en hobby av Svante Persson och Lars-Erik Persson. Munkfors Bil AB ligger beläget vid Klarälvens strand på en gammal industritomt.

Kontaktuppgifter: Munkfors Bilskrot AB, Trollkulleväg. 3, 684 92 Munkfors, Tel 0563-520 20

Mer information om skrotning av bilar i Värmlands Län

Skrota bilen hos Munkfors Bilskrot AB

När det är dags att skrota bilen i Munkfors bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Munkfors Bilskrot AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Munkfors Bilskrot AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Munkfors för avregistrering.

Mer information om skrotbilar hos Munkfors kommun