Boets Bildemontering

Boets Bildemontering är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. Dom ombesörjer även hämtning av uttjänta bilar.

Boets bildemontering hittar du ett brett utbud av begagnade och nya bildelar på nätet. Dom har begagnade och nya bildelar från de flesta bilmodellerna.

Kontaktuppgifter: Boets Bildemontering AB, Boet Sågen, 599 92 Ödeshög, Tel 0144-200 40

Skrota bilen hos Boets Bildemontering

När det är dags att skrota bilen i Ödeshög bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Mer information om skrotning av bil i Östergötlands Län

Lämna skrotbilen till Boets Bildemontering AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Boets Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Ödeshög för avregistrering.

Fler bilskrotar i Östergötlands Län