Bilskrot Surahammar

Bilskrot Surahammar. Av Sveriges auktoriserade bildemonteringar, drygt 300 företag, finns inga i Surahammar. Västerås är närmaste bildemontering som tar emot uttjänta fordon för skrotning och avregistrering hos Transportstyrelsen. Vissa företag betalar även för att skrota bilen vid inlämning. Bilskrot i Västerås har försäljning av begagnade bildelar, som man återanvänt från den uttjänta bilen. Skrotbilar, som blir stående, är ett känt och omskrivet miljöproblem. Det beskrivs av Naturvårdsverket, Miljöverket och Länsstyrelsen. Genom bilproducenternas givna ansvar och bilskrotars hårda föreskrifter i ”Bilskrotningsförordningen” återvinnes över 95 % av bilens vikt idag.

Bilskrot i Surahammar avregistrerar din skrotbil

Bilskrot som betalar bättre än alla skrotar i Surahammar

Uffes bilskrot på Orust betalar bäst i Sverige när man ska skrota en bil. Företaget betalar 3 500 kr för en komplett bil med original katalysator som har aluminiumfälgar vid inlämning. Prisavdrag på 400 kr gäller för bil med stålfälgar. Årsmodell och skick har ingen betydelse. Uffes bilskrot är auktoriserad och är en av de största aktörerna i Sverige. Företaget välkomnar kunder från Surahammar. Saknas delar på bilen, ring för mer information.

Kontaktuppgifter: Uffes bilskrot, Övre Hoga 126, 472 96 Varekil, Tel 0304-474 76

Auktoriserade skrotföretag nära Surahammar

Eftersom det inte finns någon bilskrot i Surahammar ges förslag av närliggande auktoriserad bildemontering. Kontaktuppgifter som adress, telefonnummer och karta med vägbeskrivning till företagen finns i länkarna nedanför.

Västra Bilåtervinning AB

Hedbergs Bilskrot AB

Västerås Bildemontering AB

Delplocken i Kungsåra

Ansta Bildemontering AB

Kungsåra Bildemontering AB

Anlita alltid godkänd bilskrot i Surahammar

Auktoriserade bilskrotar som skrotar bilen i Surahammar. De flesta bilskrotar säljer begagnade bildelar och ombesörjer hämtning av skrotbilar. Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilket företag som mottagit skrotbilen. Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från vägtrafikregistret). Enbart bilskrot i Surahammar som är auktoriserad av Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon.

Bilskrot i Västerås är närmast om man vill skrota bilen i Surahammar. Men det finns fler på andra orter och städer i länet. Söker man efter billiga reservdelar och kan tänka sig att skruva ner delarna själv skall man leta efter bilskrot med självplock. Nackdelen är att det finns ingen garanti på delarna och heller ingen bytesrätt. Därför bör man överväga att använda en lokal bilskrot i Surahammar där man får bättre garantier om det inte är alldeles för stora prisskillnader. Alla bilskrotar i Västmanlands län

Bilskrot i Västerås är närmast om man vill skrota bilen i Surahammar. Men det finns fler på andra orter och städer i länet. Söker man efter billiga reservdelar och kan tänka sig att skruva ner delarna själv skall man leta efter bilskrot med självplock. Nackdelen är att det finns ingen garanti på delarna och heller ingen bytesrätt. Därför bör man överväga att använda en lokal bilskrot i Surahammar där man får bättre garantier om det inte är alldeles för stora prisskillnader. Alla bilskrotar i Västmanlands län

Mer om Surahammar kommun

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet. Källa Wikipedia.

Mer om bilskrotning i Sverige

Naturvårdsverket: producentansvar och hantering av uttjänta bilar

Handbok Bilskrot Surahammar: Naturvårdsverket