Bilskrot Norrtälje

Bilskrot Norrtälje. Av Sveriges auktoriserade bildemonteringar, drygt 300 företag, finns 1 st i Norrtälje. Flertalet av dessa tar emot uttjänta fordon för skrotning och avregistrering hos Transportstyrelsen. Och vissa företag betalar även för att skrota bilen hos dom vid inlämning. Skrotbilar, som blir stående, är ett känt och omskrivet miljöproblem. Det beskrivs av Naturvårdsverket, Miljöverket och Länsstyrelsen. Genom bilproducenternas givna ansvar och bilskrotars hårda föreskrifter i ”Bilskrotningsförordningen” återvinns över 95 % av bilens vikt idag. Och bildemontering/bilskrotning har en nyckelroll i den pågående processen mot 100 %.

Bilskrot i Norrtälje avregistrerar din skrotbil

Skrot som betalar bättre än alla bilskrotar i Norrtälje

Uffes bilskrot på Orust betalar bäst i Sverige när man ska skrota en bil. Företaget betalar 3 500 kr för en komplett bil med original katalysator som har aluminiumfälgar vid inlämning. Prisavdrag på 400 kr gäller för bil med stålfälgar. Årsmodell och skick har ingen betydelse. Uffes bilskrot är auktoriserad och är en av de största aktörerna i Sverige. Företaget välkomnar kunder från Norrtälje. Saknas delar på bilen, ring för mer information.

Kontaktuppgifter: Uffes bilskrot, Övre Hoga 126, 472 96 Varekil, Tel 0304-474 76

Mer information om Skrotbilar hos Norrtälje kommun

Auktoriserade skrotföretag i Norrtälje

Kontaktuppgifter som adress, telefonnummer och karta med vägbeskrivning till företaget finns i länken nedanför.

Malsta Bildemontering

Anlita alltid en godkänd bilskrot i Norrtälje

Auktoriserade bilskrotar som skrotar din bil i Norrtälje. Dom flesta säljer begagnade bildelar och ombesörjer hämtning av skrotbilar. Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilken företag som mottagit skrotbilen. Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från 
vägtrafikregistret).

Enbart bilskrot i Norrtälje som är auktoriserade från Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon.

Lämna uttjänt bil till auktoriserad bilskrot i Norrtälje

Fler bilskrotar i Stockholms Län

Mer om bilskrotning i Sverige

Naturvårdsverket: producentansvar och hantering av uttjänta bilar

Handbok Bilskrot Norrtälje: Naturvårdsverket.S