Bilskrot Hjo

Bilskrot Hjo. Av Sveriges auktoriserade bildemonteringar, drygt 300 företag, finns 1 st i Hjo. Flertalet av dessa tar emot uttjänta fordon för skrotning och avregistrering hos Transportstyrelsen. Och vissa företag betalar även för att skrota bilen hos dom vid inlämning. Skrotbilar, som blir stående, är ett känt och omskrivet miljöproblem. Det beskrivs av Naturvårdsverket, Miljöverket och Länsstyrelsen. Genom bilproducenternas givna ansvar och bilskrotars hårda föreskrifter i ”Bilskrotningsförordningen” återvinns över 95 % av bilens vikt idag. Och bildemontering/bilskrotning har en nyckelroll i den pågående processen mot 100 %.

Bilskrot i Hjo betalar för skrotbilar

Bilskrot som betalar bättre än alla skrotar i Hjo

Uffes bilskrot på Orust betalar bäst i Sverige när man ska skrota en bil. Företaget betalar 3 500 kr för en komplett bil med original katalysator som har aluminiumfälgar. Prisavdrag på 400 kr gäller för bil med stålfälgar. Vid hämtning i Hjo utgår ingen ersättning men utförs kostnadsfritt. Årsmodell och skick har ingen betydelse. Uffes bilskrot är auktoriserad och är en av de största aktörerna i Sverige. Företaget välkomnar kunder från Hjo. Saknas delar på bilen, ring för mer information.

Kontaktuppgifter: Uffes bilskrot, Övre Hoga 126, 472 96 Varekil, Tel 0304-474 76

Boka gratis hämtning av din skrotbil i Hjo

Fyll i dina uppgifter om din bil och använd skicka knappen för att skicka ditt ärende till oss. Bekräftelse kommer inom kort på mail under våra öppettider. Fyll i under övriga meddelanden t.ex. att bilen saknar däck eller att den står i ett garage mm.

  Anlita alltid godkänd bilskrot i Hjo
  Lämna skrotbilen till en auktoriserad bilskrot i Hjo

  Auktoriserade bilskrotar som skrotar din bil i Hjo. Dom flesta säljer begagnade bildelar och ombesörjer hämtning av skrotbilar. Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilken företag som mottagit skrotbilen. Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från vägtrafikregistret). Enbart bilskrot i Hjo som är auktoriserade av Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon.

  Fler bilskrotar i Västra Götalands Län

  Mer om bilskrotning i Sverige

  Naturvårdsverket: producentansvar och hantering av uttjänta bilar

  Handbok Bilskrot Hjo: Naturvårdsverket

  Auktoriserade skrotföretag i Hjo

  Kontaktuppgifter som adress, telefonnummer och karta med vägbeskrivning till företaget finns i länken nedanför.

  Blikstorps Bilskrot AB

  Mer om Hjo kommun

  Hjo är en tätort i Västergötland samt centralort i Hjo kommun, Västra Götalands län, belägen vid Vätterns västra strand.
  Källa Wikipedia.

  Besök visit Hjo för att se vad kommunen har att erbjuda.