Bilskrot Ånge

Bilskrot i Ånge avregistrerar din skrotbil

Bilskrot Ånge. Av Sveriges auktoriserade bildemonteringar, drygt 300 företag, finns 1 st i Ånge. Flertalet av dessa tar emot uttjänta fordon för skrotning och avregistrering hos Transportstyrelsen. Och vissa företag betalar även för att skrota bilen hos dom vid inlämning. Skrotbilar, som blir stående, är ett känt och omskrivet miljöproblem. Det beskrivs av Naturvårdsverket, Miljöverket och Länsstyrelsen. Genom bilproducenternas givna ansvar och bilskrotars hårda föreskrifter i ”Bilskrotningsförordningen” återvinns över 95 % av bilens vikt idag. Och bildemontering/bilskrotning har en nyckelroll i den pågående processen mot 100 %.

Auktoriserade skrotföretag i Ånge

Kontaktuppgifter som adress, telefonnummer och karta med vägbeskrivning till företaget finns i länken nedanför.

Jonnys Bildemontering HB

Anlita alltid godkänd bilskrot i Ånge

Auktoriserade bilskrotar som skrotar din bil i Ånge. Dom flesta säljer begagnade bildelar och ombesörjer hämtning av skrotbilar.

Lämna skrotbilen till en auktoriserad bilskrot i Ånge

Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilken företag som mottagit skrotbilen. Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från vägtrafikregistret). Enbart bilskrot i Ånge som är auktoriserade av Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon.

Fler bilskrotar i Västernorrlands Län

Mer information om skrotbilar hos Ånges kommun

Mer om bilskrotning i Sverige

Naturvårdsverket: producentansvar och hantering av uttjänta bilar

Handbok Bilskrot Ånge: Naturvårdsverket

Mer om Ånge

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län.

Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.
Källa Wikipedia.

Besök: upplev Ånge för att ta del av aktiviteter och sevärdheter i kommunen.