Vimmerby Bildemontering AB är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. dom har också möjligheten att hämta skrotbilar hemma hos dig.

När ni lämnar er bil för skrotning hos Vimmerby Bildemontering så ser dom till att den blir skrotad och avregistrerad i Bilregistret. Dom ombesörjer också att bilen tas om hand och återvinns på ett miljöriktigt sätt. Bilens försäkring blir med automatik vilande hos ert försäkringsbolag vid avregistrering. 

Kontaktuppgifter: Vimmerby Bildemontering AB, Källenäs 110, 598 72 Vimmerby, Tel 0492- 200 28

Information om skrotning av bilar i Kalmar Län

Mer information om skrotbilar hos Vimmerby kommun

Skrota bilen hos Vimmerby Bildemontering AB

När det är dags att skrota bilen i Vimmerby bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Vimmerby Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Vimmerby för avregistrering.

Lämna skrotbilen till Vimmerby Bildemontering AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Fler bilskrotar i Kalmar Län