Västra Bilåtervinning AB är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Din lokala bilskrot i Västerås

Företaget kan erbjuda ett stort utbud av kvalitetssäkrade begagnade bildelar och reservdelar till bra priser. Företaget har reservdelar till nästan alla bilmärken, kontakta dom för delarna till just din bil.

Kontaktuppgifter: Västra Bilåtervinning AB, Munkboväg. 13, 721 32 Västerås, Tel 021-353 452

Information om skrotning av bilar i Västmanland

Skrota bilen hos Västra Bilåtervinning AB

När det är dags att skrota bilen i Västerås bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Västra Bilåtervinning AB, innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Västra Bilåtervinning AB, innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Västerås för avregistrering.