Strängnäs Bil Skrot AB är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. dom har också möjligheten att hämta skrotbilar hemma hos dig.

Dom har alltid över 700 skrotade bilar på gården som man får plocka bildelar ifrån.

Det har aldrig varit enklare att bli av med din skrotbil. Strängnäs Bilskrot AB har lång erfarenhet av att ta hand om skrotning och återvinning av lätta lastbilar och personbilar. Dom hämtar upp din uttjänta bil i Stockholms, Uppsalas, Västmanlands och Södermanlands län helt kostnadsfritt.

Kontaktuppgifter: Strängnäs Bil Skrot AB, Malmbyväg. 7 645 47 Strängnäs, Tel 0152-255 00

Information om skrotning av bil i Södermanlands Län

Mer information om skrotbilar i Strängnäs kommun

Skrota bilen hos Strängnäs Bil Skrot AB

När det är dags att skrota bilen i Strängnäs bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Strängnäs Bil Skrot AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot

Lämna skrotbilen till Strängnäs Bil Skrot AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Strängnäs för avregistrering.

Fler bilskrotar i Södermanlands Län