Nynäshamns bildemontering är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota din bil. dom har också möjligheten att hämta skrotbilar hemma hos dig.

Kontakta Nynäshamns bildemontering för billiga begagnade reservdelar eller hur mycket ersättning du får när du lämnar uttjänt bil.

Nynäshamns Bildemontering, Muskövägen, 148 91 Ösmo, Tel 08-520 390 45

Skrota bilen hos Nynäshamns bildemontering

När det är dags att skrota bilen i Nynäshamn bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till  Nynäshamns bildemontering  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad

Lämna skrotbilen till Nynäshamns bildemontering innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Nynäshamn

Information om skrotning av bil i Stockholms Län

Mer information om skrotbilar i Nynäshamns kommun