Malmö Bildemontering AB är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. dom har också möjligheten att hämta skrotbilar hemma hos dig.

Företaget betalar ut beroende på vad det är för bil och vårt intresse för bilen, de flesta bilar betalar vi tyvärr inget för idag men du kanske får en offert av oss om du har rätt bil!

Har man en nyare bil som kanske är krockad eller mekanisk olycka har inträffat så brukar dom betala betydligt mer för bilen än för gamla bilar.

Kontaktuppgifter: Malmö Bildemontering AB, Stenåldersgat. 12, 213 76 Malmö, Tel 040-494 290

Information om skrotning av bilar i Skåne Län

Mer information om skrotbilar & bilskrot hos Malmö kommun

Skrota bilen hos Malmö Bildemontering AB

När det är dags att skrota bilen i Malmö bör en auktoriserad bilskrot anlitas. Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilken företag som mottagit skrotbilen. Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från vägtrafikregistret). Enbart bilskrot i Malmö som är auktoriserade av Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon. Bilägaren behöver ha med sig registreringsbevis del 2 till skroten. Om ett ombud lämnar bilen krävs fullmakt påskriven av fordonsägaren.

Lämna skrotbilen till Malmö Bildemontering AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Malmö Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Malmö för avregistrering.

Fler bilskrotar i Skåne Län