Skafa Bilskrot AB är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Företaget grundades 1974 och blev då en auktoriserad bilskrot. Du hittar dom på Gjuterigatan 4 i Landskrona.

Kontaktuppgifter: Skafa Bilskrot AB, Gjuterigat. 4, 261 35 Landskrona, Tel 0418-155 00

Mer information om skrotning av bilar i Skånes Län

Skrota bilen hos Skafa Bilskrot AB

När det är dags att skrota bilen i Landskrona bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Skafa Bilskrot AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Skafa Bilskrot AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Landskrona för avregistrering.

Fler bilskrotar i Skåne Län