Gogmans Demontering AB är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bil. I mån av tillgång på bilar, får man hos dom med egna verktyg själv skruva loss de reservdelar man behöver. Priserna på dessa reservdelar är mycket humana.

Kontaktuppgifter: Gogmans Demontering AB, Högmosseväg. 641 39 Katrineholm. Tel 0150-123 18

Information om skrotning av bil i Södermanlands Län

Mer information om skrotbilar i Katrineholms kommun

Skrota bilen hos Gogmans Demontering AB

När det är dags att skrota bilen i Katrineholm bör en auktoriserad bilskrot anlitas. Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilken företag som mottagit skrotbilen. Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från vägtrafikregistret). Enbart bilskrot i Katrineholm som är auktoriserade från Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon. Bilägaren behöver ha med sig registreringsbevis del 2 till skroten. Om ett ombud lämnar bilen krävs fullmakt påskriven av fordonsägaren.

Lämna skrotbilen till Gogmans Demontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Katrineholm för avregistrering.

Lämna skrotbilen till Gogmans Demontering AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot

Fler bilskrotar i Södermanlands Län