Jönköpings Bildemontering är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen om fordonet är uttjänt.

Välkommen till Jönköpings Bildemontering självplock – Smålands stormarknad för själv plockade delar! Här hittar du reservdelar till riktigt låga priser. Eller vad sägs om delar för 5-10 procent av nypriset

Kontaktuppgifter: Jönköpings Bildemontering, Bäckamarken, 555 92 Jönköping, 036-39 44 50

Information om skrotning av bil i Jönköpings Län

Mer information om skrotbilar i Jönköpings kommun

Skrota bilen hos Jönköpings Bildemontering

När det är dags att skrota bilen i Jönköping bör en auktoriserad bilskrot anlitas. Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilket företag som mottagit skrotbilen. Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från vägtrafikregistret). Enbart bilskrot i Jönköping som är auktoriserad av Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon. Bilägaren behöver ha med sig registreringsbevis del 2 till skroten. Om ett ombud lämnar bilen krävs fullmakt påskriven av fordonsägaren.

Lämna skrotbilen till Jönköpings Bildemontering  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Jönköpings Bildemontering innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Jönköping för avregistrering.

Fler bilskrotar i Jönköpings Län