Hässleholm Bilskrot AB är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Företaget utför skrotning, service samt reparation för samtliga bilar. Dom värnar alltid om miljön samt kundens bästa. Det ska vara enkelt och smidigt för kunden. Därför vill dom kombinera bilskrot med en bilverkstad för att underlätta och spara tid för kunden. Hässleholm Bilskrot har både verkstaden och reservdelarna, allt samlat på samma ställe.

Kontaktuppgifter: Hässleholm Bilskrot AB, Samlarväg. 3, 281 43 Hässleholm, 0451-706 888

Mer information om skrotning av bilar i Skåne Län

Skrota bilen hos Hässleholm Bilskrot AB

När det är dags att skrota bilen i Hässleholm bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Hässleholm Bilskrot AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Hässleholm Bilskrot AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Hässleholm för avregistrering.

Fler bilskrotar i Skåne Län