Skrota bilen i Falköping innan den utgör ett direkt miljöproblem och orsakar ägaren onödiga utgifter. Tjäna pengar på bilskrotet istället. Flera bilskrotar i Västra Götaland betalar för skrotbilar när man lämnar den. Försök att hitta skrotföretag som säljer begagnade bildelar. Dessa företag har möjlighet att betala betydligt mer för skrotbilen.

Skrota bilen i Falköping innan den utgör ett direkt miljöproblem

Tips på bilskrot som betalar bäst i Sverige!

Skrota bilen & få 3 500 kr ersättningen, bäst i Sverige

Uffes bilskrot på Orust betalar bäst i Sverige när man ska skrota en bil. Företaget betalar 3 500 kr i ersättning för en komplett bil med original katalysator som har aluminiumfälgar vid inlämning och 1 500 kr vid hämtning i Falköping. Prisavdrag på 600 kr gäller för bil med stålfälgar. Årsmodell och skick har ingen betydelse. Uffes bilskrot är auktoriserad och är en av de största aktörerna i Sverige. Företaget välkomnar kunder från Falköping. Saknas delar på bilen, ring för mer information.

Kontaktuppgifter: Uffes bilskrot, Övre Hoga 126, 472 96 Varekil, Tel 0304-474 76

Boka hämtning och få 1 500 kr för din skrotbil i Falköping

Fyll i dina uppgifter om din bil och använd skicka knappen för att skicka ditt ärende till oss. Bekräftelse kommer inom kort på mail under våra öppettider. Fyll i under övriga meddelanden t.ex. att bilen saknar däck eller att den står i ett garage mm.

  Enligt miljöbalken är det förbjudet att skräpa ned utomhus eller orsaka att miljöfarliga ämnen släpps ut som medför eller kan medföra en förorening i mark eller vatten. Bilägare har därför ett ansvar att förvara sin bil på ett riktigt sätt eller lämna den till bilskrot i Falköping för att skrota bilen i Falköping.

  Skrota bilen hos en auktoriserad bilskrot i Falköping

  Vad säger lagen om en uttjänt bil i Falköping

  Enligt miljöbalken är bilägaren ansvarig för att skrota bilen och se till att den blir avregistrerad när den är uttjänt. Många av Sveriges över 320 bilskrotar tar emot skrotar uttjänta bilar gratis samt avregistrerar dessa hos Transportstyrelsen. Vissa skrotningsföretag sysslar med försäljning av begagnade bildelar och återvinning, som idag överstiger 95 % av skrotbilens vikt. Genom denna process har den uttjänta bilen fått ett väsentligt högre värde, som kommer ägaren till del vid skrotning.

  Mer information om skrotning av bilar Västra Götaland

  Papper som behövs när man skrotar bilen i Falköping

  Senast utfärdade registreringbevis del 2.

  Giltig legitimation.

  Fullmakt om du inte är ägare av bilen eller om den ägs av ett dödsbo.

  Hittar du inte registreringsbeviset kan ägaren till bilen beställa ett nytt hos Transportstyrelsen kostnadsfritt med mobilt bankID.

  Beställ nytt registreringsbevis här!

  Klicka här om fullmakt behövs!

  Det här får man av den auktoriserade bilskroten

  Det man får av bilskroten är ett skriftligt intyg (mottagningsbevis) att just den skroten mottagit bilen. Man skall även begära skrotintyg för att försäkra sig om att bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen och inte kommer ut i trafik igen.

  Bildemonteringar nära Falköping som tar emot uttjänta bilar

  Kontaktuppgifter som adress, telefonnummer och karta med vägbeskrivning till företagen finns i länkarna nedanför.

  Eklunds Bildelslager i Skövde AB

  Skrotfrag Skövde

  Bildelslagret Trollhättan AB

  Bilåtervinning Trollhättan AB

  Mariestads Bildemontering AB

  Skrotfrag Töreboda

  Götene Bildemontering

  Bildelslagret Lidköping AB

  Sjuntorp Biltjänst

  Om man inte hittar dom begagnade delarna eller inte är nöjd med ersättningen för skrotbilen kan man leta vidare hos alla bilskrotar i Västra Götaland för hitta det man söker. Det finns flera bilskrotar i Skaraborg.


  Skrotning & bilrelaterade länkar i Falköping

  Skrota husvagn Falköping

  Defekta bilar Falköping

  Bilverkstad Falköping

  Skrotfirmor Falköping

  Självplock bildelar Falköping

  Ersättning för skrotbil i Falköping

  Skrotbilar köpes Falköping

  Skrotbilar hämtas Falköping