Amsbergs Bil & Bildemontering AB är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Bilskrot i Borlänge

Amsbergs Bil & Bildemontering startade redan 1948. Givetvis är det en auktoriserad bilskrot. Företaget säljer begagnade personbils och lastbilsdelar och mottager både personbilar, lastbilar, traktorer, släpvagnar, husvagnar, mc, mopeder och snöskotrar mm för demontering och tar emot metallskrot. Behöver du hjälp med hämtning av skrotbilen? Har dom möjlighet att utföra transporten med egen biltransport.

Kontaktuppgifter: Amsbergs Bil & Bildemontering AB, Norramsberg 655, 781 90 Borlänge, Tel 0243-231 045

Information om skrotning av bilar i Dalarna

Skrota bilen hos Amsbergs Bil & Bildemontering AB

När det är dags att skrota bilen i Borlänge bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Amsbergs Bil & Bildemontering AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Amsbergs Bil & Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Borlänge för avregistrering.