Bollnäs Bilåtervinning är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Bilskrot i Bollnäs  

Bollnäs Bilåtervinning / BBÅ är certifierade av SBR och har sedan 2013 bedrivit sin verksamhet i Söräng i Bollnäs Kommun. Här kan du lämna din bil för skrotning / återvinning. Företaget kan även ordna med hämtning i Bollnäs, Ovanåker och Söderhamns Kommun och andra närområden i Hälsingland. 

Kontaktuppgifter: Bollnäs Bilåtervinning, N. Hammarsväg. 4903, 821 93 Bollnäs, 0278 390 90

Information om skrotning av bilar i Gävleborgs Län

Skrota bilen hos Bollnäs Bilåtervinning AB

När det är dags att skrota bilen i Bollnäs bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Bollnäs Bilåtervinning  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Bollnäs Bilåtervinning innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Bollnäs för avregistrering.