USA-Bildelar I Osby AB

USA-Bildelar I Osby AB är en auktoriserad bilskrot som säljer begagnade bildelar. Företaget skrotar bara Amerikanska bilar. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

USA Bildelar AB är en modern bildemontering belägen strax utanför Osby i norra Skåne. Företaget grundades 1973 av Leif Svensson som fortfarande driver företaget idag.

Företaget ligger strax utanför Osby mitt i dom djupa Göinge skogarna. Storleken på firman är enorm över 100.000 m², Varav 23.000 m² under tak. Vilket innebär att bilarna kan förvaras en längre tid än normalt och möjliggör en väldigt hög återvinningsgrad på varje bil. Företaget vågar påstå att dom är störst på denna sidan av Atlanten med att enbart demontera amerikanska bilar – Chevrolet USA, Buick, Cadillac, Oldsmobile, Pontiac, GMC, Ford, Mercury, Lincoln, Dodge, Chrysler, Plymouth, Jeep, Chevrolet Asien mm; alla amerikanska bilar på marknaden.

Kontaktuppgifter: USA-Bildelar I Osby AB, Route 66, 283 91 Osby, 047-915 540

Mer information om skrotning av bilar i Skånes Län

Skrota bilen hos USA-Bildelar I Osby AB

När det är dags att skrota bilen i Osby bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till USA-Bildelar I Osby AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till USA-Bildelar I Osby AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Osby för avregistrering.

Fler bilskrotar i Skåne Län