Trania Metal & Återvinning är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. dom har också möjligheten att hämta skrotbilar hemma hos dig.

Dom har reservdelsförsäljning på de ca 100 bilar som står uppställda. Dom har ingen demontering utan du får själv göra jobbet på den del du vill köpa. Glöm inte ta med dig verktyg!

Kontaktuppgifter: Trania Metal & Återvinning, Tenngat.3, 573 38 Tranås, Tel 0140-38 61 50

Mer information om skrotning av bil i Jönköpings Län

Skrota bilen hos Trania Metal & Återvinning

När det är dags att skrota bilen i Tranås bör en auktoriserad bilskrot anlitas. Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilken företag som mottagit skrotbilen. Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från vägtrafikregistret). Enbart bilskrot i Tranås som är auktoriserade av Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon. Bilägaren behöver ha med sig registreringsbevis del 2 till skroten. Om ett ombud lämnar bilen krävs fullmakt påskriven av fordonsägaren.

Lämna skrotbilen till Trania Metal & Återvinning  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot

Lämna skrotbilen till Trania Metal & Återvinning innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Tranås för avregistrering

Fler bilskrotar i Jönköpings Län