Bilåtervinning Tibro AB är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Kontaktuppgifter: Bilåtervinning Tibro AB, Värsåsväg. 42, 543 35 Tibro, 0504-613 50

Skrota bilen hos Bilåtervinning Tibro AB

När det är dags att skrota bilen i Tibro bör en auktoriserad bilskrot anlitas. Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilken företag som mottagit skrotbilen. Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från vägtrafikregistret). Enbart bilskrot i Tibro som är auktoriserade av Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon. Bilägaren behöver ha med sig registreringsbevis del 2 till skroten. Om ett ombud lämnar bilen krävs fullmakt påskriven av fordonsägaren.

Lämna skrotbilen till Bilåtervinning Tibro AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Tibro och avregistreras.

Lämna skrotbilen till Bilåtervinning Tibro AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Tibro och avregistreras.

Alla auktoriserade bilskrotar & bildemonteringar i Sverige

Stockholm LänUppsala LänSödermanland Län

ÖstergötlandÖrebro LänJönköpings Län

Kronobergs LänKalmar LänGotland

Blekinge LänSkåne LänHallands Län

Västra GötalandVärmlandVästmanland

DalarnaGävleborgs LänVästernorrland

JämtlandVästerbottenNorrbotten