Bilskrotarna har funnits i branschen över 25 år. Dom hjälper dig med allt som rör bilskrot och bildemontering. Dom hanterar närmare 6000 bilar årligen. Vilket gör dom till ett av dom största bilskrotningsföretagen i Sverige.

När det är dags att skrota bilen hos Bilskrotarna, har du två valmöjligheter. Antingen kan du själv lämna in bilen till någon av deras mottagningsanläggningar eller så kan du be dom att hämta din bil. Dom hämtar skrotbilen inom fem arbetsdagar.

Kontaktuppgifter: Bromma & Botkyrka Bilskrot, Finspångsgat. 1, 165 53 Spånga, Tel 08-986 655

Skrota bilen hos Bromma & Botkyrka Bilskrot

När det är dags att skrota bilen i Stockholm bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Bromma & Botkyrka Bilskrot som är en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Bromma & Botkyrka Bilskrot innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Stockholm.

Information om skrotbilar i Botkyrka kommun

Mer information om skrotning av bil i Stockholms Län

Fler bilskrotar i Spånga och Stockholm