Mixi Bilskrot är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. dom har också möjligheten att hämta skrotbilar hemma hos dig.

När du lämnar skrotbilar till företaget får du ersättning. Betalning gäller kompletta fordon. Saknas delar som är vitala t. ex. motor, växellåda eller katalysator minskar ersättningen.

Kontaktuppgifter: Mixi Bilskrot, Norremarksvägen, 294 92 Sölvesborg, 0456-543 71

Mer information om skrotning av bilar i Blekinge Län

Skrota bilen hos Mixi Bilskrot

När det är dags att skrota bilen i Sölvesborg bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Mixi Bilskrot innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Mixi Bilskrot innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Sölvesborg för avregistrering.

Fler bilskrotar i Blekinge Län