ML Bildemontering AB är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen om fordonet är uttjänt.

ML Bildemontering AB är en bilskrot som ligger i Sävsjö och som startade 1995. Företaget tar emot och demonterar, skrotar alla slags personbilar, motorcyklar, skåpbilar. Dom säljer begagnade bildelar från den egna bilskroten som även har butik för försäljning av nya alternativ delar.

Fler bilskrotar & bildemonteringar i Jönköpings Län

Kontaktuppgifter: ML Bildemontering AB, Brädgårdsgat. 11, 576 33 Sävsjö, 0382-134 00

Hur funkar det att skrota bilen i Jönköpings Län

Skrota bilen hos ML Bildemontering AB

När det är dags att skrota bilen i Sävsjö bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till ML Bildemontering AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till ML Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Sävsjö för avregistrering.

Fler bilskrotar i Jönköpings Län