Fyrkantens Bildemontering AB är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Bilskrot i Luleå

Är din bil gammal och trött? Lönar det sig inte att reparera den längre? Då ska du besöka Fyrkantens Bildemontering . Företaget har skrotat och demonterat bilar sedan 1981, dom vet hur man tar hand om och återvinner bilar på rätt sätt.

Kontaktuppgifter: Fyrkantens Bildemontering AB, Gårdsväg. 18, 973 47 Luleå, 0920-154 04

Information om skrotning av bilar i Norrbotten

Mer information om skrotbilar i Luleå kommun

Skrota bilen hos Fyrkantens Bildemontering AB

När det är dags att skrota bilen i Luleå bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Fyrkantens Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Fyrkantens Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Luleå för avregistrering.