Ekonex Bildemontering är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Företaget är en auktoriserad bilskrot med mångårig erfarenhet av att ta hand om skrotbilar, husvagnar och släp från såväl privatpersoner som försäkringsbolag, kommuner och myndigheter.
När ni lämnar in ert fordon till Ekonex så vet ni att den blir korrekt omhändertagen för avregistrering.

Kontaktuppgifter: Ekonex Bildemontering, Samlarväg. 1, 281 43 Hässleholm, Tel 0451-847 57

Mer information om skrotning av bilar i Skåne Län

Skrota bilen hos Ekonex Bildemontering

När det är dags att skrota bilen i Hässleholm bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Ekonex Bildemontering  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Ekonex Bildemontering innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Hässleholm för avregistrering.

Fler bilskrotar i Skåne Län