Ekmans Bilskrot AB är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Bilskrot i Hedesunda

Skrot eller demontering? För de flesta kommer Ekmans Bilskrot alltid att heta ”Skroten” men idag handlar det om så mycket mer – återanvändning och återvinning! Oavsett om du letar efter begagnade reservdelar till din bil, eller vill lämna in din gamla bil för återvinning kan företaget hjälpa dig.

Kontaktuppgifter: Ekmans Bilskrot AB, Åsväg. 19, 818 45 Hedesunda, Tel 0291-104 91

Information om skrotning av bilar i Gävleborgs Län

Skrota bilen hos Ekmans Bilskrot AB

När det är dags att skrota bilen i Gävle bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Ekmans Bilskrot AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Ekmans Bilskrot AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Gävle för avregistrering.