Smebilar Bilskrot AB är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen och få ersättning.

Dom har bilar på sin gård som är uppställda för självplock. Om man inte vill plocka själv så går det bra att lämna en beställning. Dom är anslutna till bildelsbasen.se.

Smebilar bilskrot köper in din bil som skrot. Priset du får för bilen varierar. Beror på vad som gör att du skrotar bilen, om den är den komplett, märke etc.

Kontaktuppgifter: Smebilar Bilskrot AB, Såggat. 6 644 30 Torshälla, Tel 016-35 64 64

Skrota bilen hos Smebilar Bilskrot AB

När det är dags att skrota bilen i Torshälla bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Smebilar bilskrot AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Smebilar bilskrot AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Torshälla för avregistrering.

Mer information om skrotning av bil i Södermanlands Län

Mer information om återvinning i Torshälla

Fler bilskrotar i Södermanlands Län