Nya Bil & MC Skroten är en auktoriserad bilskrot som säljer begagnade bildelar. Här kan du skrota din uttjänta bil. dom har också möjligheten att hämta skrotbilar hemma hos dig.

Företaget är specialiserade på att hämta skrotbilar. Dom har möjlighet att hämta fyra bilar åt gången. Nya bil o mc Skroten åker över hela Södermanland, Västmanland och Stockholms Län för att hämta skrotbilar. Företaget äger en Bärgningsbil och två biltransporter.

Kontaktuppgifter: Nya Bil & MC Skroten, Lilla Nyby 633 49 Eskilstuna, Tel 016-140 061

Information om skrotning av bil i Södermanlands Län

Mer information om skrotbilar i Eskilstuna kommun

Skrota bilen hos Nya Bil & MC Skroten

När det är dags att skrota bilen i Eskilstuna bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Nya Bil & MC Skroten innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Eskilstuna för avregistrering.

Lämna skrotbilen till Nya Bil & MC Skroten  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Fler bilskrotar i Södermanlands Län