Eskilstuna Bildemontering AB är en auktoriserad bilskrot som säljer begagnade bildelar genom bildelsbasen. Här kan du skrota din bil. dom har också möjligheten att hämta skrotbilar hemma hos dig.

Eskilstuna Bildemontering AB har sysslat med skrotning av uttjänta bilar och demontering av krockskadade bilar under många år.

Kontaktuppgifter: Eskilstuna Bildemontering AB, Kungsgat. 100 632 21 Eskilstuna, Tel 016-13 99 06

Information om skrotning av bil i Södermanland Län

Mer information om skrotbilar i Eskilstuna kommun

Skrota bilen hos Eskilstuna Bildemontering AB

När det är dags att skrota bilen i Eskilstuna bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Eskilstuna Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Eskilstuna för avregistrering.

Lämna skrotbilen till Eskilstuna Bildemontering AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Fler bilskrotar i Södermanlands Län