Enköpings Bildemontering AB är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. dom har också möjligheten att hämta skrotbilar hemma hos dig.

Kostnad för inlämning av fordon hos Enköpings bildemontering AB

Fordon med en totalvikt upp till 3 500 kg, oavsett årsmodell, är gratis att lämna in för skrotning. Husvagn kostar från 1000 kr att lämna in för skrotning. Bilsläp kostar från 300 kr att lämna in för skrotning. För sopor och annat skräp som inte tillhör bilen/släpet debiteras från 500 kr. För extra hjul / däck debiteras 25 kr/st.

Kontaktuppgifter: Enköpings Bildemontering AB, Stenvretsgat. 6. 749 40 Enköping, Tel 0171-206 66

Skrota bilen hos Enköpings Bildemontering AB

När det är dags att skrota bilen i Enköping bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Enköpings Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Enköping och avregistreras.

Lämna skrotbilen till Enköpings Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Enköping och avregistreras.

Information om skrotning av bil i Uppsala

Fler Bilskrotar i Uppsala län