Mercaskroten i Sverige AB är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen och dom har också möjligheten att hämta skrotbilar hemma hos dig. Mercaskroten hämtar skrotbilar gratis i Stockholm, Bro, Enköping, Bålsta, Håbo, Tibble, Kungsängen, Järfälla, Spånga, Hässelby, Bromma, Ekerö (Adelsö och Munsö är ej kostnadsfri hämtning) , Knivsta, Uppsala, Västerås, Strängnäs, Sala….. m.f.

Funderar du på att sälja din skrotbil? Mercaskroten köper och hämtar skrotbilar från årsmodell 2003 och uppåt.

Kontaktuppgifter: Mercaskroten i Sverige AB, Magasingat. 2, 749 35 Enköping, Tel 08-583 58375

Skrota bilen hos Mercaskroten i Sverige AB

När det är dags att skrota bilen i Enköping bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Mercaskroten i Sverige AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Enköping och avregistreras.

Lämna skrotbilen till Mercaskroten i Sverige AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Enköping och avregistreras.

Mer information om skrotning av bil i Uppsala Län

Fler Bilskrotar Uppsala län