Bilskrot i Enköping avregistrerar din skrotbil

Bilskrot Enköping. Av Sveriges auktoriserade bildemonteringar, drygt 300 företag, finns 2 st i Enköping. Flertalet av dessa tar emot uttjänta fordon för skrotning och avregistrering hos Transportstyrelsen. Och vissa företag betalar även för att skrota bilen hos dom vid inlämning. Skrotbilar, som blir stående, är ett känt och omskrivet miljöproblem. Det beskrivs av Naturvårdsverket, Miljöverket och Länsstyrelsen. Genom bilproducenternas givna ansvar och bilskrotars hårda föreskrifter i ”Bilskrotningsförordningen” återvinns över 95 % av bilens vikt idag.

Skrota din bil med högsta betalning

Vill du ha bra ersättning för din kasserade bil? Vilken bilskrot betalar bäst? Förmodligen är det Uffes bilskrot som betalar ut störst ersättning för skrotbilar idag. Skroten finns 6 mil norr om Göteborg på Orust. Troligtvis har han det bästa skrotpriset för uttjänta bilar i hela landet. För tillfället har företaget det högsta skrotpriset för ett fordon som är komplett med original katalysator. Företaget köper in skrotbilar för metallåtervinning.

Skrot som betalar bättre än alla bilskrotar i Enköping

Uffes bilskrot på Orust betalar bäst i Sverige när man ska skrota en bil. Företaget betalar 3 500 kr för en komplett bil med original katalysator som har aluminiumfälgar vid inlämning. Prisavdrag på 400 kr gäller för bil med stålfälgar. Årsmodell och skick har ingen betydelse. Uffes bilskrot är auktoriserad och är en av de största aktörerna i Sverige. Företaget välkomnar kunder från Enköping. Saknas delar på bilen, ring för mer information.

Kontaktuppgifter: Uffes bilskrot, Övre Hoga 126, 472 96 Varekil, Tel 0304-474 76

Tjäna upp till 6000 kr för din skrotbil

Beskrivning hur man får bästa ersättningen när man skrotar sin bil. Med eget arbete kan man tjäna 6000 kr eller mer. Klicka på länken nedanför.

Tjäna mer pengar på skrotbilen

Auktoriserade skrotföretag i Enköping

Kontaktuppgifter som adress, telefonnummer och karta med vägbeskrivning till företagen finns i länkarna nedanför.

Enköpings Bildemontering AB

Mercaskroten

Anlita alltid auktoriserad bilskrot i Enköping

Auktoriserade bilskrotar som skrotar din bil i Enköping. Dom flesta säljer begagnade bildelar och ombesörjer hämtning av skrotbilar. Vid skrotning av bil ska man få ett mottagningsbevis som visar vilken företag som mottagit skrotbilen. Kräv även ett skrotningsintyg för att vara säker på att bilen avregistreras hos Transportstyrelsen ( borttagen permanent från 
vägtrafikregistret).

Enbart bilskrot i Enköping som är auktoriserade från Länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon.

Lämna uttjänt bil till auktoriserad bilskrot i Enköping

Fler bilskrotar i Uppsala Län

Mer om bilskrotning i Sverige

Naturvårdsverket: producentansvar och hantering av uttjänta bilar

Handbok Bilskrot Enköping: Naturvårdsverket

Mer information om Enköpings kommun

Enköping är en tätort i Uppland och centralort i Enköpings kommun, Uppsala län. Med sina 22 553 invånare (2015) var det länets näst största tätort och den 57:e största i Sverige den 31 december 2010.
Källa Wikipedia

Skrotning & bilrelaterade länkar i Enköping

Skrota husvagn Enköping

Defekta bilar Enköping

Bilverkstad Enköping

Skrotfirmor Enköping

Självplock bildelar Enköping

Ersättning för skrotbil i Enköping

Skrotbilar köpes Enköping

Bilåtervinning Enköping