Sälja min bil Göteborg

Sälja min bil Göteborg

Hur enkelt kan jag sälja min bil Göteborg? Om bilen är gammal och trasig eller har allvarliga brister kanske det är mer lönsamt att sälja bilen till en auktoriserad bilskrot, helt enkelt skrota bilen. Skrotföretag köper defekta bilar, trasiga bilar, rostiga bilar, utbända bilar. Skicket på bilen saknar betydelse eftersom bilen skall skrotas. Skroten i Västra Götaland är den bilskrot i Sverige som har den bästa betalningen för uttjänta bilar som ska skrotas. När ni lämnar bilen skall bilägaren ha med sig senaste utfärdade registreringsbevis del 2 (gula delen) samt legitimation. Registreringsbeviset används av skroten för att avregistrera bilen från bilregistret hos Transportstyrelsen. När bilen är avregistrerad är det permanent och bilen kan aldrig tas i drift igen.

LÄS MER: Bilköpare av begagnade bilar klagar mest

Om bilens skick är bra, hur gör jag för att sälja min bil Göteborg. Använder man värderingstjänster på nätet som exempelvis ”vi köper din bil” har dom en förmåga att över värdera bilen på sin hemsida. Många kunder anklagar dom för lockpriser. Därför bör man alltid läsa recensioner om dessa företag innan man bildar sig en uppfattning. För att få ut så mycket pengar som möjligt bör man överväga att sälja bilen själv. Det kräver att man gör en del jobb själv. Laga småfel på bilen, köp begagnade delar på skroten, det kan man tjäna ett antal tusenlappar och det kan de ju vara värt. Blocket är den största annonsplatsen för privat personer som vill sälja begagnade bilar.

LÄS MER: När bör man byta bil
Hur enkelt kan jag sälja min bil Göteborg? Om bilen är gammal och trasig eller har allvarliga brister kanske det är mer lönsamt att sälja bilen till en auktoriserad bilskrot,
Hur enkelt kan jag sälja min bil Göteborg? Om bilen är gammal och trasig eller har allvarliga brister kanske det är mer lönsamt att sälja bilen till en auktoriserad bilskrot.
LÄS MER: Fiasko med elcykelpremie