Roland Petterssons Bil AB

Roland Petterssons Bil AB är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Bilskrot i Rättvik

Roland Petterssons bilskrot i Röjeråsen kan du skrota din bil, du kan även köpa begagnade reservdelar till din bil, dom har gott om reservdelar i deras lager.

Kontaktuppgifter: Roland Petterssons Bil AB, Berg Olles Väg 8, 795 32 Rättvik, 0248-516 70

Information om skrotning av bilar i Dalarna

Skrota bilen hos Roland Petterssons Bil AB

När det är dags att skrota bilen i Rättvik bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Roland Petterssons Bil AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Roland Petterssons Bil AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Rättvik för avregistrering.