Norbergs Bil AB

Norbergs Bil AB är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad bilskrot demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Sten Norbergs Bil AB är ett familjeföretag som grundades 1972 av bilreparatören Sten Norberg. Med sin fru Wivan flyttade han till en förfallen bondgård i Mala utanför Hässleholm. Tanken var då att reparera och sälja begagnade bilar.

Sten upptäckte efter en tid att något behövdes göras med skrotbilarna så han utökade rörelsen till att även innefatta demontering och skrotning av bilar. 1988 övergick rörelsen i Aktiebolagsform och är idag ett stabilt och modernt företag med datoriserad lagerhantering.

Kontaktuppgifter: Norbergs Bil AB, Sten Mala 3306, 282 65 Bjärnum, Tel 0451-172 46

Mer information om skrotning av bilar i Skånes Län

Skrota bilen hos Norbergs Bil AB

När det är dags att skrota bilen i Bjärnum bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Norbergs Bil AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Norbergs Bil AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Bjärnum fär avregistrering.

Fler bilskrotar i Skåne Län