Märkesdemo

MärkesDemo är ett starkt växande digitalföretag med försäljning av begagnade bildelar. För närvarande är 26 bildemonteringar ansluta till online-företaget. Vid jämförelse med de större konkurrenterna Bildelsbasen och Laga är söksystemet efter rätt artikel likartat. Alla system har registreringsnumret som utgångsläge. Oberoendesystem är det alltid en risk att träffa fel detalj om inte detaljnumret är känt. Vid felleverans brukar kunder skylla på dåligt sökunderlag på e-handelsplatsen. Men dessa system kan aldrig ersätta över diskförsäljning. Men söker man riktigt billiga bildelar är det en bilskrot med självplock som man bör besöka.

Bilskroten med den bästa ersättningen i Västra Götaland

Uffes bil på Orust AB betalar bäst för uttjänta fordon. Företagets verksamhet är helt inriktat på återvinning och säljer därför inga begagnade bildelar.

Adress: Övre Höga 126, 472 96 Varekil Tel: 0304-474 76

köpa av begagnade bildelar på MärkesDemo

Vid köp av begagnade bildelar är MärkesDemo ett perfekt alternativ. Det företaget verkar vara ett av de bättre i branschen, beroende på garanti, kvalitet, uppläggning och service.

Digital beställningssystem hos MärkesDemo

För att eliminera felträffar försöker branschen införa digital kontakt undersökningsprocessen. För att stimulera privatförsäljning krävs ett säkrare beställningssystem. En felleverans är ett misslyckat försök att spara pengar. Typiska fall rapporteras från Tyska online-företag som säljer nya reservdelar till mer än 50 procents rabatt, jämfört med motsvarande svenska. MärkesDemo presenterar en viss garanti för att rätt artikel kommer att sändas även om beställaren gjort en felträff. Med noterat registreringsnummer kontrollerar vald bildemontering att det bör vara rätt detalj som skickas till kunden.

MärkesDemo-certifierade delar som när du köper en ny

Märkesdemo, lämnar i stort sett samma garanti på delar som när du köper en ny. Företaget ansvarar för att samtliga återanvända delar lever upp till garanterad kvalitet och funktion.

MärkesDemo har snabba leveranser

Företaget har som prispolicy att inga begagnade bildelar skall kosta mer än hälften av nya reservdelar. Priserna är exklusive transport. Det är i vissa fall mer än tyska och engelska online-företag säljer nya reservdelar till Volvo för under halva det svenska priset. Men många gånger behövs inte en ny detalj som förväntas hålla bilens hela livslängd. Genom att körsträckan finns på de begagnade bildelarna kan kvaliteten bedömas ur livslängdsperspektiv. MärkesDemo ansluta bildemonteringar klassar sina delar i tre garantinivåer. Innehållet i dessa finns under flik Garantier. Under flik Kvalitet beskrives i fyra nivåer, där medlemsföretagen skall placera sina respektive delar. Vissa bilskrotar är certifierade enligt branschens kvalitets- och miljösystem.

Kommentarer är stängda.