Laga

Laga

Att köpa begagnade bildelar från Laga tycks vara ett bra alternativ. Före jämförelse med andra alternativ är det speciellt garantin som tilltalar. Ett företag som är anslutat till Green Parts Garanti ger en känsla av god kvalitet. Naturligtvis har priset betydelse. Motsvarande del kan kanske köpas billigare utan garanti. Men då är risken stor att det istället bli en dyr affär. Bilskrotar i Göteborg och på övriga ställen i landet köper in krockade bilar för demontering av reservdelar. Dessa företag är samlade centralt vid försäljning. Med enbart en förfrågan får kunden veta om delen finns någonstans i Sverige. Laga har ett mycket stort antal sådana skrotar knutna till sig.

LÄS MER: Ökade krav på återvinning/återanvändning när man skrotar bilen
Att köpa begagnade bildelar från Laga tycks vara ett bra alternativ. Före jämförelse med andra alternativ är det speciellt garantin som tilltalar.
Att köpa begagnade reservdelar från Laga tycks vara ett bra alternativ. Före jämförelse med andra alternativ är det speciellt garantin som tilltalar.

En stor fördel är att få bekräftat att det är rätt del som beställes. Det är tydligt att det inte alltid fungerar med registreringsnumret. Men det finns fler fördelar. Öppna laga.se där underlag finns och konstatera själv. Så rådet till en köpare av en begagnade bildelar blir. Köp alltid av en seriös säljare som ger garanti och undvik oseriösa skrothandlare. Det lönar sig i längden.

LÄS MER: Bilproducenternas roll vid skrotning av bilar
Innan man bestämmer sig för att skrota bilen bör men undersöka om det går att laga bilen billigt. köper man billiga beg. bildelar från bildelsbasen eller laga kan det löna sig rejält.
Innan man bestämmer sig för att skrota bilen bör men undersöka om det går att laga bilen billigt. köper man billiga begagnade bildelar från bildelsbasen  kan det löna sig rejält.