Hovmantorp Bildemontering

Hovmantorp Bildemontering AB är en auktoriserad bilskrot som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. dom har också möjligheten att hämta skrotbilar hemma hos dig.

Det är bara av Länsstyrelsen auktoriserade bildmonteringar som får skrota bilar och kan se till att bilen avregistreras. Att vara auktoriserad innebär också att följa alla gällande lagar och regler för återvinning och miljöhänsyn. Hovmantorps Bildemontering är auktoriserad sedan 1984.

Kontaktuppgifter: Hovmantorp Bildemontering AB, Maghasingat. 6, 360 51 Hovmantorp, Tel 0478-416 71

Mer information om skrotning av bilar i Kronobergs Län

Skrota bilen hos Hovmantorp Bildemontering AB

När det är dags att skrota bilen i Hovmantorp bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Hovmantorp Bildemontering AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Hovmantorp Bildemontering AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Hovmantorp för avregistrering.

Fler bilskrotar i Kronobergs Län