Granaths Bilskrot

Granaths Bilskrot är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Företaget tar emot, demonterar och skrotar alla slags personbilar och skåpbilar. Dom har butik för försäljning av begagnade och nya reservdelar och säljer även via internet till hela Sverige, Danmark och Finland.

Kontaktuppgifter: Granaths Bilskrot, Plantskolenäg. 45, 247 97 Flyinge, Tel 046 261 506

Mer information om skrotning av bilar i Skånes Län

Skrota bilen hos Granaths Bilskrot

När det är dags att skrota bilen i Flyinge bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Granaths Bilskrot  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Granaths Bilskrot innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Flyinge för avregistrering.

Fler bilskrotar i Skåne Län