Demia AB

Demia AB är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Bilskrot i Ludvika

Demia är märkesdemonterare av Volvo, Renault och Dacia sedan 1987. Företaget är ett dotterbolag till Gösta Samuelsson Bil AB som säljer Volvo och Renaultbilar i Ludvika.

Kontaktuppgifter: Demia AB, Bilvägen 771 42 Ludvika, 0240-878 50

Information om skrotning av bilar i Dalarna

Skrota bilen hos Demia AB

När det är dags att skrota bilen i Ludvika bör en auktoriserad bilskrot anlitas. När skrotbilar hämtas lämnas normalt ett mottagningsbevis. Detta skall inte förväxlas med ett skrotningsintyg, som är ett bevis på att den uttjänta bilen blir avregistrerad hos Transportstyrelsen. Skrotbilen tas därefter om hand hos bildemonteringen och de begagnade bildelarna återanvändes.

Lämna skrotbilen till Demia AB  innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot.

Lämna skrotbilen till Demia AB innan den blir ett miljöproblem. Enligt miljöbalken är det bilägarens ansvar att se till att ett uttjänt fordon hamnar hos en auktoriserad bilskrot i Ludvika för avregistrering.